• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
مقاله دكتر امیر پاكپور، رتبه اول كشوری در بهترین پژوهش های حوزه كووید-19 را كسب كرد

دکتر سید مهدی میر هاشمی، سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از کسب مقاله دکتر امیر پاکپور در معرفی بهترین پژوهش های حوزه کووید-19 کشور خبر داد.

دکتر میر هاشمی گفت: بر اساس گزارش منتشر شده توسط کمیته ساماندهی تحقیقات کووید-19 معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، از بین 461 مقاله ارسالی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سه زیرگروه، شامل: مقالات پژوهشی اصیل،  مروری نطام مند و گزارش کوتاه، مقاله دکتر پاکپور در زیرگروه مفالات گزارش کوتاه، رتبه اول کشور را کسب کرد.

به گفته وی، این مقاله اگرچه به عنوان یک مقاله گزارش کوتاه منتشر شده است، اما مقاله ای در حد حجم کاری یک مقاله پژوهشی اصیل بوده است و در بین کل مقالات حوزه کووید-19 که برای برنامه انتخاب بهترین ها ارسال شده، بالاترین تعداد ارجاع (تعداد ۷20 مورد در پایگاه اسکوپوس و 1347 مورد در گوگل اسکولار) را داشته است.

دکتر میرهاشمی، ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای این پژوهشگر توانمند، این موفقیت را به وی تبریک و تهنیت گفت.

V6.0.9.0