• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
پیام تبریك معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشكی قزوین به پژوهشگران برجسته استانی

پیشرفت و توسعه همه­ جانبه کشور وامدار تلاش و مساعدت همه پژوهشگران و اندیشمندانی است که در راه تحقیق، پژوهش و توسعه فناوری از هیچ کوششی دریغ نکرده اند. معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری، فرصت را مغتنم شمرده و انتخاب شایسته جناب آقای دکتر امیر پاکپور حاجی­ آقا و سرکار خانم دکتر لیلی یکه ­فلاح، به عنوان پژوهشگر نمونه استان، جناب آقای دکتر احمد نیک ­پی به عنوان فناور نمونه استان، و سرکار خانم آی­سا ملکی به عنوان دانشجوی پژوهشگر نمونه استان قزوین را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون در دیگر مراحل زندگی و رسیدن به جایگاه بایسته و شایسته در فتح قلّه های رفیع علم و دانش را از خداوند منان خواستار است.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0