• ساعت : ۰۹:۳۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۶/۲۳
نهمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشكده پیشگیری از بیماری های غیر واگیر

نهمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با هدف ارتقا سطح علمی و تحقیقاتی پژوهشکده، برنامه ریزی در خصوص مراکز تحقیقانی زیر مجموعه پژوهشکده و بررسی طرح های تحقیقاتی آن برگزار شد.
در این نشست دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: مراکز زیر مجموعه پژوهشکده، می بایست اولویت های اجرای طرح های تحقیقاتی خود را مطابق با نیاز استان و بر مبنای سند استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر تنظیم نمایند.
وی همچنین ضمن تاکید بر اثربخشی طرح های مراکز تحقیقاتی خواستار این شد تا هر مرکز پیشنهادهای خود را در خصوص عناوین طرح های تحقیباتی اثرگذار به معاونت تحقیقات ارسال کند.
در این نشست در خصوص آموزش های بین بخشی به منظور ارتقا سطح دانش سازمان ها و ادارات، توسط مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت تاکید شد، و مراکز تحقیقات متابولیک و رشد کودکان نیز تمایل کامل خود را جهت همکاری لازم در این مورد اعلام کردند.
در این جلسه دکتر سیما هاشمی پور رییس مرکز تحقیقات بیماریهای متابولیک معاونت تحقیات و فناوری با توجه به اهمیت انتشار نتایج منفی حاصل از طرحها، در زمینه راه اندازی یک مجله علمی در این خصوص اعلام امادگی کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در پایان گفت این معاونت از هر گونه پیشنهاد از هر سازمان و مجموعه دانشگاهی و غیردانشگاهی جهت خلق ثروت و ارتقای سلامت از طرف واحدهای زیر مجموعه و توجه به تحقیقات مرتبط با رفع مشکلات استان استقبال می نماید و این موارد را در سریعترین زمان ممکن بررسی خواهد کرد.
گفتنی است این نشست در روز 20 شهریور 1401 در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0